ULAZNA VRATA

SHELABH

Ulazna vrata su odraz Vaše kuće

Ulazna vrata ostavljaju prvi utisak o cjelokupnom prostoru, a najčešće se smatra da na osnovu njih možete pretpostaviti kakva osoba ili porodica živi unutra. Nije samo vizuelni utisak bitan. Naprotiv, treba da se obrati pažnja i na dimenzije u odnosu na ostatak prostora, treba da se pazi na korišteni materijal i brojne druge dijelove koji su često zanemareni.

Materijal

Aluminij

Aluminijska ili alu ulazna vrata sve su popularnija na tržištu zahvaljujući svojoj otpornosti i eleganciji. Aluminij je jedan od najizdržljivijih materijala s vrlo dugačkim vijekom trajanja. Ujedno se radi i o ekološkom materijalu koji se u potpunosti reciklira.U prošlosti su se alu vrata i prozori odabirali prvenstveno za velike poslovne objekte s velikim dimenzijama elemenata, ali danas sve češće krase i pročelja stambenih objekata. Za njih se odlučuje sve više kupaca zbog njihovih brojnih prednosti. Pogledajmo koji su njihovi glavni aduti.

Vrste vrata

Panel vrata

Elite vrata

O nama

Kompanija SHELABH osnovana je prije 12 godine,sjedište je u Sanskom Mostu a osnovao ju je Amir Beširević.Osnovna djelatnost je izrada i ugradnja PVC i ALU stolarije,te još širok spektar dodatnih usluga.

Kontakt